Heb je altijd al een orgel in de klas willen hebben?  Dat kan! Een kistorgel wel te verstaan. Met het orgel kom ik mee om de kinderen uit de klas het orgel te laten zien, horen en proberen. Misschien zijn er wel kinderen in de klas die een muziekinstrument bespelen en kunnen we ook nog een concertje geven!

De workshop kan aangepast worden aan alle groepen van de basisschool.

Heb je vragen of interesse, neem dan contact met mij op via het contactformulier

Eén gedachte over “Kistorgel in de klas

 • 5 september 2015 om 19:43
  Permalink

  Beste,

  met veel interesse heb ik de site gelezen.
  Ik ben onderwijzer in groep 7 en tevens organist in een kerkelijke gemeente. In het verleden ging ik weleens in de klas naar een kerk toe om het orgel te bekijken en bespelen, maar er is nooit zoveel ruimte.
  Ik ben erg benieuwd wat mogelijkheden zijn om kinderen met orgel kennis te laten maken.

  Gr.

  Gerard Heek
  GBS Het Talent
  Bunschoten-Spakenburg

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.