Orgel in de klas? Nou, dat gaat nooit lukken natuurlijk! Wel handig eigenlijk, want om met de hele klas naar de kerk te gaan om daar een orgel te bekijken, horen en proberen……

Iedere keer als er kinderen (maar ook volwassenen!) over de vloer komen bij mij thuis kijken ze vol bewondering en verbazing naar dat houten geval met toetsen bij mij in de kamer. Wat is het eigenlijk? Vreemde piano hoor, hij doet het nog geeneens! Als ik zeg dat het een kistorgel is word ik nog verbaasder aangekeken. Een wát voor orgel?  Dan maak ik het open en laat ik zien wat er in zit en wat je er mee kunt. Nog nooit meegemaakt dat iemand het niet leuk vindt!

Dit heeft me aan het denken gezet. Ik werk graag met kinderen en met muziek, mijn orgel kan met me mee, ik ga op tournee! Voor meer informatie kun je hier kijken. Tot gauw!

Orgel in de klas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.